Hvor kan jeg sælge mine brugte ting online?

Har du ting, som du mener er penge værd, og er du på udkig efter muligheder for at sælge dem online, så er der her bud på, hvor du kan komme af med sagerne og samtidig få en lille skilling eller mere for dem.

Facebook

På Facebook er der utallige grupper, hvor du kan sælge dine ting. Du kan finde grupper, som dækker hele landet samt grupper, der dækker et specifikt område. Hvis du f.eks. skriver bynavn efterfulgt af ”køb, salg”, kommer der en lang liste frem. Det er også muligt at søge på noget specifikt såsom Gucci (hele landet eller i et område). Desuden har Facebook funktionen Marketplace, som du kan tilgå via Facebook-app’en. Her søger man efter ting til salg inden for en vis radius af ens placering.

Instagram

Instagram er et godt sted at sælge brugte ting, og ved at benytte hashtags f.eks. #salg, #tilsalg, #sellout, får du ramt på en større antal potentielle købere. Du skal bare huske at have en åben profil.

Den Blå Avis

Her har vi den største handelsplatform i Danmark for brugte ting. Her kan du sælge næsten alt lige fra tøj, møbler og elektronik til biler, boliger og hundehvalpe.

Den Blå Avis er gratis at bruge, men du kan købe et abonnement, som giver fordele. Derudover kan du også betale engangsbeløb i forbindelse med indrykning af annonce til at fremme salget.

https://www.dba.dk/

Gul og Gratis

Her kan man næsten også sælge hvad som helst. Dog skal du tillade alle cookies for at bruge platformen, medmindre du vælger at betale for adgang.

Gul og Gratis koster ikke noget at benytte, men ligesom Den Blå Avis, kan man tilkøbe sig ekstra synlighed ved indrykning af annonce.

https://www.guloggratis.dk/

Trendsales

Trendsales er en platform, hvor du kan sælge dine secondhand-varer såsom sko, tøj, elektronik, møbler og boligtilbehør.  Med over 2.2 millioner annoncer, er det en meget populær platform, hvilket også betyder mange potentielle kunder.

Trendsales er en gratis tjeneste, men man kan opnå en række fordele ved køb af forskellige abonnementer.

https://trendsales.dk/

Reshopper

Reshopper brander sig med at være Danmarks største markedsplads for børnefamilier, så denne platform kan du sælge brugt børnetøj samt udstyr til glæde for nybagte forældre, da det kan være dyrt at anskaffe tøj, barnevogn, autostol etc. (taler af erfaring 😊). Der er pt. over 2 millioner varer, og der bliver oprettet 300.000 nye varer hver måned.

Ligesom med Trendsales, så er Reshopper en gratis tjeneste, hvor du også kan købe abonnement.

https://reshopper.com/ 

Bogbasen

Bogbasen markedsfører sig som Danmarks største handelsplatform for brugte bøger. Her kan du sælge dine gamle bøger til private samt antikvariater.

Platformen er en gratis tjeneste.

https://bogbasen.dk/

Pensum

Her kan du også sælge brugte bøger. Pensum.dk var oprindelig tiltænkt studerende, hvor man kunne købe brugte studiebøger, men i dag kan man sammenligne pris på bøger samt købes og sælges.

Pensum er gratis at benytte.

https://pensum.dk/

Online auktioner

Der findes diverse online auktionshuse såsom Lauritz.com og QXL.dk, hvor du kan sælge dine ting. Der er dog forskellige vilkår afhængig af type af auktionshus. F.eks. hos Lauritz.com bliver der handlet med antikviteter, hvor det kræves, vurderingen er over 800 kr., samt varen skal indleveres til fotografering. Derudover er der salær og gebyr, som der skal tages højde for. Hos QXL.dk er der ikke et krav omkring et mindstebeløb, og der er gratisoprettelse, men også her er der et salær.

https://www.lauritz.com/da/

http://www.qxl.dk/

Secondhand.dk

Hvis du er privatperson og ikke ønsker at bruge tid på at sælge dine ting, skal du være hjertelig velkommen til at kontakte os for at høre om muligheden for en hurtig handel. Hvis du er erhvervsdrivende, kan du benytte Secondhand.dk som en ekstra salgskanal. Hvis dette skulle have interesse, så kontakt os gerne for at høre om mulighederne.

https://secondhand.dk/pages/kundeservice